DEKLARATE – Qendrimi i KOKSH per rastet e fundit doping ne sportin Shqiptar

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar del me kete Deklarate per Shtyp me nje qendtrim shuem te prere ndaj situatës se krijuar javën e fundit, me 3 raste e dopingut në sportin e peshëngritjes, sidomos kur bëhet fjalë për 3 peshengrites, fitues të medaljeve Botërore dhe Europiane. Për këtë arsye, Komiteti Ekzekutiv i KOKSH i kërkon me […]

Photos

Sporti për Zhvillim në Burrel Sporti për Zhvillim në Farkë

Edukimi Olimpik

2017 Olympic Education 2015 PAKETA OLIMPIKE 4 2016-Projekt Edukimi Olimpik ne shkolle 2008-Edukimi Olimpik ne Shkolle Model Dita Olimpike 2015 DAR Shkoder-Entri Caku ZA Lushnje-Klodian Zaka QKF Durres-Arian Plaku _________________________________________________________________________ Stafeta e Pishtari  Java Olimpike 2016-Model  Vlerat Olimpike Test ___________________________________________ Vlerat Olimpike  Kuizi Olimpik 2016 Olympic Day Startup kit   PAKETA OLIMPIKE Nr. 4      […]