Broshura

Buletini Lojrave Meshdetare “Pescara 2009” Broshura Lojrave Olimpike “Pekin 2008“

KAS – Keshilli i Arbitrazhit Sportiv

  Keshilli i Arbitrazhit Sportiv Roli dhe funksioni i Këshillit të Arbitrazhit Sportiv në Shqipëri  

Mbledhje e Komisionit Teknik te KOKSH

Sot, ne date 17 Shkurt 2012, Komisioni Teknik i KOKSH zhvilloi mbledhjen e tij te radhes. Nder pikat per diskutim ne kete mbledhje ishte shqyrtimi i kerkeses se Federates Shqiptare te Peshengrtijes e cila ka kerkuar ndryshimin e burses Olimpike per sportiste nga sportisti Erkand Qerimaj tek sportisti Hysen Plaku. Ne mbledhje mori pjese edhe […]

Raporti 4 vjecar 2001-2004

Raporti 4 vjecar

NJOFTIM – Kurse Trajnimi per Trajnere

Thirrje Federatave Sportive anetare te KOKSH per Aplikim “Kurse Trajnimi per Trajnere” Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar ju njofton se në kuadër të zhvillimit dhe rritjes së cilësisë sportive në vend, KOKSH ka ndërtuar një platformë për ti ardhur në ndihmë federatave sportive që të rrisin kapacitetet e tyre të  burimeve njerëzore që kontribuojnë në fushën […]

Vodafone Albania, Një tjetër Sponsor i Përgjithshëm i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar

Tiranë 7 shkurt 2012: Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar dhe Ekipi Shqiptar që do të përfaqësojnë Shqipërinë në Lojërat e XXX-ta Olimpike Verore “Londër 2012“, si dhe Lojërat Mesdhetare “Mersin 2013”, tashmë do të kenë edhe mbështetjen e fuqishme të Vodafone Albania. Që prej fillimit të këtij viti dhe për një periudhë dyvjeçare, Vodafone Albania do […]