Edukimi Olimpik

2017 Olympic Education 2015 PAKETA OLIMPIKE 4 2016-Projekt Edukimi Olimpik ne shkolle 2008-Edukimi Olimpik ne Shkolle Model Dita Olimpike 2015 DAR Shkoder-Entri Caku ZA Lushnje-Klodian Zaka QKF Durres-Arian Plaku _________________________________________________________________________ Stafeta e Pishtari  Java Olimpike 2016-Model  Vlerat Olimpike Test ___________________________________________ Vlerat Olimpike  Kuizi Olimpik 2016 Olympic Day Startup kit   PAKETA OLIMPIKE Nr. 4      […]

Broshura

Buletini Lojrave Meshdetare “Pescara 2009” Broshura Lojrave Olimpike “Pekin 2008“

KAS – Keshilli i Arbitrazhit Sportiv

  Keshilli i Arbitrazhit Sportiv Roli dhe funksioni i Këshillit të Arbitrazhit Sportiv në Shqipëri  

Raporte

ALB – Results on the control of funds   Raporti_auditimit_2008 Raporti_auditimit_2009 Raporti_auditimit_2010 Raporti_auditimit_2011 Raporti_auditimit_2012 Raport Auditimi 2013 Raport Auditimi 2014 Raporti Financiar 2014 Raporti Auditimit 2015 Raporti Financiar 2015 Raport Auditimi 2016 Raport Auditimi 2017   Raporti i auditimit i MTKRS – 2010 Akt Verifikimi Auditimi i MTKRS – 2011 Fonde_Buxhetore_2008-2009 Fonde Buxhetore 2010, 2011 […]