TRAJINIM ONLINE MBI ADMINISTRIMIN SPORTIV

🔴⚫️🔵 SE SHPEJTI… 15-29 Maj 2020🔴⚫️🔵 KURS TRAJNIMI ONLINE 💻⌨️🖥🔴⚫️🔵 MBI ADMINISTRIMIN SPORTIV 👩‍💼📑📉📊💎💎💎 DEDIKUAR SPORTISTEVE Sportistet e interesuar mund te regjistrohen ne linkun vijues https://forms.gle/VeiT8E6MZ8WLBBER9 Numri pjesemarresve eshte i limituar prandaj parimi do jete kush regjistrohet i pari ze vendin. Minimumi 40% e pjesemarresve do te jene sportiste (F). Aplikantet qe do te perzgjidhen per te qene pjese e kursit […]

REZOLUTË E ASAMBLESË SË PËRGJITHSHME TË 22-të E JASHTËZAKONSHME E KOMITETIT OLIMPIK KOMBËTAR SHQIPTAR

Miratuar , sot me datë 9 shkurt 2020, në perfundim të mbledhjes së Asamblesë me 45 vota pro dhe 3 kundër “Pas rekomandimeve të IOC / EOC, të gjitha palët pranuan që misioni kryesor i KOKSH tani është: të përqendrohet në përgatitjen e Delegacionit për pjesëmarrje në Lojërat Olimpike Tokio 2020. Prandaj, është rënë dakord […]

KOKSH synon ringritjen e Komisionit të Sportisti

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar organizoi të premten e 13 Dhjetorit 2019, Forumin me temë “Roli dhe rëndësia e Komisionit të Sportistit” me sportistë dhe studentë të Universitetit të Sporteve të Tiranës. Pas Forumit të 10-të të Sportistëve Europian të organizuar nga Komiteti Olimpik Evropian (EOC) në Dublin, ku KOKSH u përfaqësua me 2 sportistë Gerti […]