KE vendos daten per Asamblene e Jashtezakonshme te KOKSH

Komiteti Ekzekutiv i KOKSH, referuar rekomandimit te Komitetit Olimpik Nderkometar (IOC) ne lidhje me situaten e krijuar ne KOKSH, mbas kerkeses se me shume se 2/3 e anetareve te asamblese, ka vendosur daten 9 Shkurt 2020 per mbajtjen e Asamblese se Jashtezakonshme te KOKSH.

Takim me Federatat mbi mundesine e ftesave per Tokyo 2020

KOKSH organizoi nje takim me Federatat Sportive te sporteve Olimpike ne listen e Komisionit Trepalesh, per mundesine e shperndarjes se ftesave per pjesemarrje ne Lojerat Olimpike “Tokyo 2020” duke perjashtuar ketu Atletiken dhe Notin te cilat perfitojne automatikisht ftesa nese nuk kualifikojne ndonje sportist. Ne total jane 104 ftesa per 92 shtete ndersa jane 12 […]

DEKLARATE E KOMITETIT EKZEKUTIV TE KOKSH

Tiranë, 6 Janar 2020 DEKLARATË PËR MEDIA Komiteti Ekzekutiv i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar(KOKSH) sqaron opinionin publik dhe atë sportiv mbi qëndrimet dhe veprimet e z. Viron Bezhani, të cilat vetëm se kanë sjellë një situatë të pa precedentë duke përbaltur imazhin dhe reputacionin e KOKSH ndaj opinionit publik, partnerëve ndërkombëtarë dhe ata kombëtarë. Komiteti […]

INFORMACION SQARUES PER ANETARET E KOKSH

INFORMACION SQARUES PER ANETARET E KOKSH KOKSH si një organizatë që i përket Lëvizjes Olimpike botërore është tërësisht e angazhuar në përmbushje dhe zbatim të parimeve Universale të Qevrisjes së Mirë të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (IOC). Pavarësisht akuzave të pa baza dhe asnjëhere të argumentuara, si dhe aludimeve të ngritura në vijimësi të cilat thjesht […]

KOKSH dhe FSHBo bëhen bashkë për kualifikimin në “Tokyo 2020”

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me Federatën Shqiptare të Boksit në kuadër të pjesëmarrjes në eventet kualifikuese për në Lojërat Olimpike “Tokyo 2020”, Marrëveshja dypalëshe u nënshkrua këtë të enjte 19/12/2019 në zyrat e KOKSH nga Presidenti i FSHBo Z. Florend Kalivopulli dhe Sekretari i Përgjithshëm i KOKSH Z. Stavri Bello, […]

KOKSH synon ringritjen e Komisionit të Sportisti

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar organizoi të premten e 13 Dhjetorit 2019, Forumin me temë “Roli dhe rëndësia e Komisionit të Sportistit” me sportistë dhe studentë të Universitetit të Sporteve të Tiranës. Pas Forumit të 10-të të Sportistëve Europian të organizuar nga Komiteti Olimpik Evropian (EOC) në Dublin, ku KOKSH u përfaqësua me 2 sportistë Gerti […]