IOC – Ftesa zyrtare për pjesëmarrjen e Shqipërisë në Lojrat e XXX-ta Olimpike Verore “Londër

Komiteti Olimpik Ndërkombëtar i dërgon KOKSH ftesën zyrtare për pjesëmarrjen e Shqiperisë në Lojrat Olimpike Verore “Londër 2012“.  

IOC perzgjedh PyeongChang si qytetin prites te Lojrave Olimpike Dimerore 2018

Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC) dje përzgjodhi PyeongChang (Republika e Koresë) si qyteti mikpritës i Lojërave Olimpike Dimërore në 2018 XXIII, gjatë sesionit e tij të 123 në Durban, Afrika e Jugut. PyeongChang fitoi në raundin e parë të votimit me 63 vota, kundër Munich (25 vota) dhe Annecy (7 vota). Përpara nënshkrimit të kontratës së […]