IOC dhe KOKSH – Diplomohen pjesëmarrsit e parë të Kursit të Avancuar mbi Menaxhimin Sportiv (ASMC)

Diplomohen kursantet qe moren pjese ne Kursin e Avancuar mbi Menaxhimin Sportiv, i njohur ndryshe si Kursi i ASMC. Pas nje viti angazhimi, shkembimi idesh dhe pervojash lidhur me menaxhimin e Organizatave Sportive Olimpike ne te gjitha aspektet e tij, me ngarkese dhe me eksperienca te vecanta ne 6 modulet e kursit gjate periudhes Shtator […]

Vodafone Albania, Një tjetër Sponsor i Përgjithshëm i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar

Tiranë 7 shkurt 2012: Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar dhe Ekipi Shqiptar që do të përfaqësojnë Shqipërinë në Lojërat e XXX-ta Olimpike Verore “Londër 2012“, si dhe Lojërat Mesdhetare “Mersin 2013”, tashmë do të kenë edhe mbështetjen e fuqishme të Vodafone Albania. Që prej fillimit të këtij viti dhe për një periudhë dyvjeçare, Vodafone Albania do […]

EDHE 100 VJET z. DOMI

Dje në qytetin e Elbasanit, në prani të njerëzve të sportit, miqve, kolegëve, dashamirësve dhe familjes u organizua ceremonia e ditëlindjes së 60-të e z. Hysen Domi, ish President i KOKSH për periudhën 2000-2009 dhe aktualisht President Ndëri i KOKSH.

GEZUAR FESTAT

Sport for development in Burrel – 7, 8 & 9 December 2011

Etapa e tretë e aktiviteteve të KOKSH me partner UNICEF “Sporti për Zhvillim” me temë “Sporti si një e drejtë njerëzore”, u zhvillua në qytetin e Burrelit në shkollën e mesme “Pjetër Budi” në bashkëpunim me Bashkinë e qytetit të Burrelit, Zyrën Asimore si dhe Qendrën Kulturore të Fëmijëve të këtij qyteti. Aktiviteti u shtri […]

7-9 Dhjetor 2011 ne Burrel – Kursi Rajonal i Administratoreve Sportivë

Në qytetin e Burrelit, në datat 7, 8 dhe 9 Dhjetor 2011 u zhvillua Kursi Rajonal i Administratorëve Sportivë, i cili shënon edhe kursin e tretë të organizuar për këtë vit nga KOKSH. Me qëllim për të ngritur në një shkallë më të lartë ofertën e shërbimeve sportive në vendin tonë, KOKSH vijon me trajnimin […]