DEKLARATE E KOKSH KUNDER DHUNES NE SPORT

Tiranë, 5 Dhjetor 2011 

DEKLARATE PER SHTYP

KUNDER DHUNES NE SPORT Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar pas akteve të dhunës të shfaqura në stadiumin e Lacit dënon ngjarje të tilla të cilat dëmtojnë rëndë imazhin e sportit dhe vlerat e tij. KOKSH i bindur në filozofinë edhe misionin e Lëvizjes Olimpike dhe Sportive që promovon paqen, respektin, lojën e ndershme të bazuar […]

KOKSH NENSHKRUAN MARREVESHJE BASHKEPUNIMI ME KOMITETIN OLIMPIK FRANCEZ

Në datat 23-24 Nëntor 2011, në Sochi të Rusisë u zhvillua Asambleja e Përgjithshme e Komitetit Olimpik Europian. Rreth 300 përfaqësues të Komiteteve Olimpike Europiane, Komiteteve Organizatore të Lojrave Olimpike që pasojnë, etj. Ndonëse një aktivitet i Kontinentit Europian, sporti krijon hapërsira për të thyer këto kufizime gjeografike dhe tenton gjithmonë të promovoje dhe mbështesi […]

Edukimi Olimpik – Nje vullnetare franceze pjese e stafit te KOKSH per 6 muaj

Këtë të martë me datë 18 Tetor 2011, Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar pati kënaqësinë të mirëpresi në ambjentet e tij znj. Noemie Vincent, vullnetaren 21 vjecare nga Franca. Ajo do të jetë pjesë e stafit të KOKSH për rreth 6 muaj me misionin e vullnetarit civil, duke dhënë ndihmën e saj në zhvillimin e programeve […]

VIJON NE DITEN E DYTE AKTIVITETI “SPORTI PER ZHVILLIM” NE KOMUNEN FARKE VIJON NE DITEN E DYTE AKTIVITETI “SPORTI PER ZHVILLIM” NE KOMUNEN FARKE

 SPORTI PËR ZHVILLIM Datë 26 Tetor 2011 Shkolla e Mesme e Bashkuar FARKE “Sporti për zhvillim”  një iniciativë e përbashkët e KOKSHdhe Unicef/Albania, vazhdoi sot  në ditën e dytë të aktiviteteve sipas programit të përcaktuar. Aktiviteti vazhdoji në  Shkollën  e Mesme të Bashkuar të Komunës Farkë, në  Qarkut Tiranë.

Kombet e Bashkuara miratojnë Rezolutën në mbështetje të Armëpushimit Olimpik

Qendra Ndërkombëtare e Armëpushimit Olimpik KOMUNIKATË PËR SHTYP Athinë 18 tetor 2011 PËR QARKULLIM TË MENJËHERSHËM Kombet e Bashkuara miratojnë Rezolutën në mbështetje të Armëpushimit Olimpik NJU JORK, 17 tetor 2011 Sot në sesionin e 66-të të Kombeve të Bashkuara, Asambleja e Përgjithshme  miratoi një rezolutë që i bën thirrje kombeve e botës për të […]

IOC – Ftesa zyrtare për pjesëmarrjen e Shqipërisë në Lojrat e XXX-ta Olimpike Verore “Londër

Komiteti Olimpik Ndërkombëtar i dërgon KOKSH ftesën zyrtare për pjesëmarrjen e Shqiperisë në Lojrat Olimpike Verore “Londër 2012“.