NJOFTIM

  Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar shpall konkursin per krijimin e Logos se eventit “60 vjet KOKSH”. Simboli I krijuar per kete event duhet te permbaje logon ekzistuese te KOKSH, dhe te prezantohet ne versione te ndryshme , pasi do te perdoret per prodhimin e materialeve promocionale per kete event. Afati I perfundimit te prezantimit te […]

NJOFTIM

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar kërkon të punësojë një asistent koordinator projektesh që plotëson kriteret e më poshtëme: Pozicioni i punës: Me kohë të plotë Paga:  e kënaqëshme PËRGJEGJËSITË KRYESORE: Të jetë i aftë të kooridinojë projektet duke sjellë efektivitet, cilësi dhe realizim në afate Të ketë përgjegjësi manaxheriale për një apo disa projekte të pavarur […]

Akademia Olimpike Shqiptare , 25 vjet

Publikuar ne Prill 2018, ne  Revisten e 13 te Akademise Olimpike Nderkombetare , artikulli per sesion vjetor te Akademise Olimpike Shqiptare dhe festimi i 25 vjetorit te saj. Ne linkun e meposhtem gjeni Revisten e plote http://ioa.org.gr/wp-content/uploads/2018/06/doa_13th_journal_low.pdf Revista 13 IOA

Ekipi Shqiptar pjesemarres ne Lojerat Mesdhetare “Tarragona 2018”

Ekipi Shqiptar pjesëmarrës në Lojërat Mesdhetare “Tarragona 2018” do të jetë i përbërë si më poshtë: 14 sporte pjesëmarrëse 13 sporte individuale  (Atletike, Boks, Ciklizem, Hark, Judo, Karate, Mundje, Not, PingPong, Qitje, Rowing, Tenis, Taekwondo) 1 sport ekipor (dy ekipet e volejbollit M & F) 36 sportistë të sporteve individuale 24 sportistë ekipet e volejbollit […]

Mbeshtetje financiare per pregatitjen e sportisteve pjesemarres ne Lojerat Mesdhetare “Tarragona 2018”

  Në kuadër të pjesëmarrjes së Ekipit Mesdhetar Shqiptar në Lojërat Mesdhetare “Tarragona 2018”, për Federatat e sporteve individuale që tashmë kanë konfirmuar pjesëmarrjen, KOKSH do të mbështesi sportistët pjesëmarrës të realizojnë kamp stërvitor përgatitor. Federatat e sporteve respektive duhet të paraqesin aplikimin pranë KOKSH për realizimin e kampit stërvitor përgatitor deri në datën 29 […]

TOKYO 2020 dhe Sportistet perfitues te Burses Olimpike

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar i mbështetur nga projekti i Solidaritetit Olimpik organizoi ceremoninë e nënshkrimit të Bursave Olimpike për Sportistë “Tokyo 2020”.  Sportistët që përfitojnë Bursë Olimpike mujore janë 8, përkatësisht: Izmir Smajlaj (Atletikë), Luiza Gega (Atletikë), Evagjeli Veli ( Peshëngritje), Nikol Merizaj ( Not), Jon Vrenozi ( Xhudo) Eriglent Prizreni ( Mundje), Elord Gjana ( Taekwondo), Xhino Toli (Karate). Bursat u nënshkruan nga 3 palët: KOKSH, Sportistë dhe Federatë. Në fjalën […]