Sistemi i Kualifikimit te Lojerave Europiane Minsk 2019

SISTEMI I KUALIFIKIMIT TE SPORTEVE PER LOJERAT EUROPIANE MINSK 2019 MINSK 2019 – Archery Qualification  MINSK 2019 – Athletics Qualification  MINSK 2019 – Badminton Qualification  MINSK 2019 – Basketball Qualification  MINSK 2019 – Beach Soccer  MINSK 2019 – Boxing Qualification  MINSK 2019 – Canoe Sprint Qualification  MINSK 2019 – Cycling Qualification  MINSK 2019 – Gymnastics […]

Mbeshtetje financiare per pregatitjen e sportisteve pjesemarres ne Lojerat Mesdhetare “Tarragona 2018”

  Në kuadër të pjesëmarrjes së Ekipit Mesdhetar Shqiptar në Lojërat Mesdhetare “Tarragona 2018”, për Federatat e sporteve individuale që tashmë kanë konfirmuar pjesëmarrjen, KOKSH do të mbështesi sportistët pjesëmarrës të realizojnë kamp stërvitor përgatitor. Federatat e sporteve respektive duhet të paraqesin aplikimin pranë KOKSH për realizimin e kampit stërvitor përgatitor deri në datën 29 […]

Lojerat Olimpike Rinore “Buenos Aires 2018”

Edicioni i 3-te i Lojerave Olimpike Rinore. Lojerat Olimpike Rinore jane ADN e cdo sportisti te ri i cili deshiron te jete nje dite nje Olimpist. Lojrat Olimpike Rinore në Buenos Aires 2018 janë edicioni i tretë i Olimpiadës Rinore Verore, një eveniment i madh ndërkombëtar në të cilin kultura dhe edukimi janë gjithashtu të një […]

Lojerat Mesdhetare – Tarragona 2018

  KALENDARI I GARAVE “Tarragona 2018 – Version i modifikuar ne Maj 2018   Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018, Edicioni i XVIII Komiteti Ndërkombëtar i Lojërave Mesdhetare( ICMG) zgjodhi Tarragonën si qytetin mikpritës të Lojërave Mesdhetare në 2018. Lojërat do të zhvillohen nga 22 Qershor deri më 1 Korrik 2018 në 16 zona të dedikuara dhe […]

Tre sportiste do te perfitojne nga Bursat Olimpike per Lojerat Olimpike Dimerore Pyeongchang 2018

BURSAT OLIMPIKE DIMËRORE Në ambientet e KOKSH u zhvillua ceremonia e  nënshkrimit të Bursave Olimpike Dimerore për sportistët që synojnë pjesëmarrjen në Lojërat e ardhshme Olimpike Dimërore PYEONGCHANG 2018. Programet e bursave u nënshkruan me sportistët: Erjon Tola, Suela Mëhilli Marsel Biçoku Lojërat Olimpike dimërore janë më përzgjedhëse në disiplinat sportive ndaj dhe përfaqësimi i […]

Posterat e Ekipit Olimpik Shqiptar “Rio 2016”

LUIZA GEGA – Atletike (3000m/pengesa) IZMIR SMAJLAJ – Atletike (Kercim se gjati) NIKOL MERIZAJ – Not (100m Stil i lire) SIDNI HOXHAJ – Not (50m Stil i lire) BRIKEN ÇALJA – Peshengritje (69 kg)