EYOF Historiku

Historiku Edicioni I i Festivalit Olimpik Rinor Evropian(EYOF) u mbajt në vitin 1991 nën emrin e Ditëve Olimpike Rinore Evropiane. Ideja u nis nga Dr. Zhak Rozhe, në atë kohë Presidenti i Komiteteve Olimpike Europiane (EOC), dhe aktualisht Presidentit i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (IOC). Ideja e Rozhe u mbështet nga EOC, dhe në vitin 1991 […]