Posterat e Ekipit Olimpik Shqiptar “Rio 2016”

LUIZA GEGA – Atletike (3000m/pengesa) IZMIR SMAJLAJ – Atletike (Kercim se gjati) NIKOL MERIZAJ – Not (100m Stil i lire) SIDNI HOXHAJ – Not (50m Stil i lire) BRIKEN ÇALJA – Peshengritje (69 kg)

Pjesemarrja dhe rezultatet

REZULTATET E PJESEMARRJES SE EKIPIT OLIMPIK SHQIPTAR NE LOJRAT OLIMPIKE “Londer 2012”          REZULTATET E PJESEMARRJES SE EKIPIT OLIMPIK SHQIPTAR NE LOJRAT OLIMPIKE “Pekin 2008”