Seanca permbyllese e ASMC 3 – Mbrojtja e projekt temave te pjesemarresve

2 Dhejtor 2016 Në kuadër të përmirësimit dhe zhvillimit të burimeve njerëzore në sport dhe sidomos atë në fushën e menaxhimit të organizatave sportive Olimpike, Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar pëmbylli me sukses Kursin e tretë të Avancuar mbi Menaxhimin Sportiv (ASMC 3). Pjesëmarrësit nga organizata sportive të ndryshme  realizuan mbrojtjen e Projekt-temes duke konkretizuar njohuritë […]

NJOFTIM – Kurse Trajnimi per Trajnere

Thirrje Federatave Sportive anetare te KOKSH per Aplikim “Kurse Trajnimi per Trajnere” Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar ju njofton se në kuadër të zhvillimit dhe rritjes së cilësisë sportive në vend, KOKSH ka ndërtuar një platformë për ti ardhur në ndihmë federatave sportive që të rrisin kapacitetet e tyre të  burimeve njerëzore që kontribuojnë në fushën […]

Sport for development in Burrel – 7, 8 & 9 December 2011

Etapa e tretë e aktiviteteve të KOKSH me partner UNICEF “Sporti për Zhvillim” me temë “Sporti si një e drejtë njerëzore”, u zhvillua në qytetin e Burrelit në shkollën e mesme “Pjetër Budi” në bashkëpunim me Bashkinë e qytetit të Burrelit, Zyrën Asimore si dhe Qendrën Kulturore të Fëmijëve të këtij qyteti. Aktiviteti u shtri […]

“SPORTI PËR ZHVILLIM” – Komuna IBE

“SPORTI PËR ZHVILLIM” – Komuna IBE 18 Nëntor 2011 Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar në bashkëpunim me Unicef Albania përmbyllën sot ditën e tretë të aktiviteteve sportive dhe kulturore me nxënësit e Shkollës së Mesme të Bashkuar Ibë, në kuadrin e projektit “Sporti për Zhvillim”. Programi u realizua në tre ditë , datë 16,17 dhe 18 […]

Edukimi Olimpik – Nje vullnetare franceze pjese e stafit te KOKSH per 6 muaj

Këtë të martë me datë 18 Tetor 2011, Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar pati kënaqësinë të mirëpresi në ambjentet e tij znj. Noemie Vincent, vullnetaren 21 vjecare nga Franca. Ajo do të jetë pjesë e stafit të KOKSH për rreth 6 muaj me misionin e vullnetarit civil, duke dhënë ndihmën e saj në zhvillimin e programeve […]

VIJON NE DITEN E DYTE AKTIVITETI “SPORTI PER ZHVILLIM” NE KOMUNEN FARKE VIJON NE DITEN E DYTE AKTIVITETI “SPORTI PER ZHVILLIM” NE KOMUNEN FARKE

 SPORTI PËR ZHVILLIM Datë 26 Tetor 2011 Shkolla e Mesme e Bashkuar FARKE “Sporti për zhvillim”  një iniciativë e përbashkët e KOKSHdhe Unicef/Albania, vazhdoi sot  në ditën e dytë të aktiviteteve sipas programit të përcaktuar. Aktiviteti vazhdoji në  Shkollën  e Mesme të Bashkuar të Komunës Farkë, në  Qarkut Tiranë.