Olympic Solidarity Programmes 2017-2020

OLYMPIC SOLIDARITY World programmes 2017-2020 Athletes Olympic Scholarships for Athletes – Winter Olympic Scholarships for Athletes – Summer  Team Support Grant Continental Athlete Support Grant  Youth Olympic Games – Athlete Support Athlete Career Transition Refugee Athlete Support Coaches Technical Courses for Coaches Olympic Scholarships for Coaches  Development of National Sports System NOC Management and Knowledge […]

Kurs për Administratorë Sportivë (3 ditor)

Kurs për Administratorë Sportivë (3 ditor) Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar, vijon angazhimin e tij për zhvillimin e kapaciteteve njerëzore nëpërmjet trajnimit, me synim përmirësimin me njohuri, të burimeve njerëzore që operojnë në fushën e sportit apo japin kontribut në Federatat ose Shoqatat/Klubet Sportive. Në përmbushje të këtij qëllimi, KOKSH ka planifikuar të zhvillojë tre Kurse për Administratorë Sportivë deri në […]

Tre sportiste do te perfitojne nga Bursat Olimpike per Lojerat Olimpike Dimerore Pyeongchang 2018

BURSAT OLIMPIKE DIMËRORE Në ambientet e KOKSH u zhvillua ceremonia e  nënshkrimit të Bursave Olimpike Dimerore për sportistët që synojnë pjesëmarrjen në Lojërat e ardhshme Olimpike Dimërore PYEONGCHANG 2018. Programet e bursave u nënshkruan me sportistët: Erjon Tola, Suela Mëhilli Marsel Biçoku Lojërat Olimpike dimërore janë më përzgjedhëse në disiplinat sportive ndaj dhe përfaqësimi i […]

OLYMPIC SOLIDARITY – World programmes 2013-2016

OLYMPIC SOLIDARITY World programmes 2013-2016 A – Athletes ATHLETES – INTRODUCTION 1 – Olympic Scholarships for Athletes – Sochi 2014 1.1 SOCHI 2014 – GUIDELINES 2 – Olympic Scholarships for Athletes – Rio 2016 2.1 RIO 2016 – GUIDELINES 3 – Team Support Grant 3.1 TEAM SUPPORT GRANT – GUIDELINES 4 – Continental Athlete Support […]

SOLIDARITETI OLIMPIK – PROGRAMET

SOLIDARITETI OLIMPIK Prezantim Solidariteti olimpik ka kenaqesine tju prezantoje “Udhezuesin per Programin e Komiteteve Olimpike Kombetare” per planin 4-vjecar 2009-2012. Keto dokumente jane perpunuar ne vijim te takimit te Komisionit te Solidariteti Olimpik, i cili u zhvillua ne 8 Tetor ne Akapulko, gjate te cilit u aprovuan programet dhe buxheti per kater vitet e ardhshme. […]