Projekti “Talent Sot – Olimpist Nesër”

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar është i angazhuar për të mbështetur të rinjtë duke krijuar premisat për sportistë cilesorë që do të përfaqësojnë Shqipërinë në arenën ndërkombëtare me rezultate të larta. ​ Qëllimi i projektit është që: Të identifikojë dhe mbështesë sportistët më premtues financiarisht dhe moralisht që talentin e tyre ta zhvillojnë dhe përmirësojnë më tej. ​ Ky projekt është i vlefshëm vetëm për sportistë të sporteve individuale Olimpike dhe përfitues do të jenë sportistët më të mirë premtues.​ Procedura raportimit

Tre sportiste do te perfitojne nga Bursat Olimpike per Lojerat Olimpike Dimerore Pyeongchang 2018

BURSAT OLIMPIKE DIMËRORE Në ambientet e KOKSH u zhvillua ceremonia e  nënshkrimit të Bursave Olimpike Dimerore për sportistët që synojnë pjesëmarrjen në Lojërat e ardhshme Olimpike Dimërore PYEONGCHANG 2018. Programet e bursave u nënshkruan me sportistët: Erjon Tola, Suela Mëhilli Marsel Biçoku Lojërat Olimpike dimërore janë më përzgjedhëse në disiplinat sportive ndaj dhe përfaqësimi i […]

Sportistet e Rinj “Nga Talentet drejt suksesit ne LOR 2014”

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar në vijim të Tryezës së Rrumbullakët më datë 16 Mars 2012, për përgatitjen  për Lojrat Olimpike Rinore 2014 doli si konkluzion se përgatija e sportistëve të rinj shfaq shumë sfida dhe pengesa të cilat lidhen me një sërë problematikash. Megjithatë një ndër pikat ku u ra dakord nga të gjithë pjesëmarrësit […]

Sportistët mbajtës të Burses Olimpike “Londer 2012”

SPORTISTËT MBAJTËS TË BURSAVE OLIMPIKE “Londer 2012” -KARIERA PROGRESI DHE OBJEKTIVAT- Luiza Gega Lindur në Durrës, datëlindja 05.11.1988 Luiza garon në sportin e Atletikës, në disiplinat e 800m, 1500m dhe 3000m. Luiza ka mbaruar shkollën e mesme “Mjeshtria Sportive Durrës”në vitet (2003-2006). Ajo ka vazhduar studimet pranë Universitetit t ë Sporteve Tiranë dhe aktualisht vazhdon […]