Sportistet e Rinj “Nga Talentet drejt suksesit ne LOR 2014”

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar në vijim të Tryezës së Rrumbullakët më datë 16 Mars 2012, për përgatitjen  për Lojrat Olimpike Rinore 2014 doli si konkluzion se përgatija e sportistëve të rinj shfaq shumë sfida dhe pengesa të cilat lidhen me një sërë problematikash. Megjithatë një ndër pikat ku u ra dakord nga të gjithë pjesëmarrësit […]