Archive for February, 2012

Broshura

Buletini Lojrave Meshdetare “Pescara 2009” Broshura Lojrave Olimpike “Pekin 2008“

KAS – Keshilli i Arbitrazhit Sportiv

  Keshilli i Arbitrazhit Sportiv Roli dhe funksioni i Këshillit të Arbitrazhit Sportiv në Shqipëri  

LOR ose YOG – Cfare jane dhe Vizioni i tyre

LOJERAT OLIMPIKE RINORE Vizioni Vizioni i Lojerave Olimpike Rinore eshte te frymezoje te rinjte ne mbare boten te marrin pjese ne sport dhe te adoptojne e te jetojne sipas vlerave Olimpike. Gjate sesionit te saj ne Guatemale ne Korrik 2007, IOC vendosi te krijoje nje event te ri sportiv per te edukuar, perfshire dhe ndikuar […]

IOC dhe EOC

KOMITETI OLIMPIK NDERKOMBETAR (IOC) IOC garanton promovimin e Olimpizmit dhe mbarëvajtjen e Lojërave në përputhje me Kartën Olimpike Lëvizja Olimpike përfshinë organizata, atletë dhe persona të tjerë që  kanë pranuar të udhëhiqen nga Karta Oimpike MISIONI I KOMITETIT OLIMPIK NDERKOMBETAR Komiteti Olimpik  Ndërkombëtar është autoriteti më i lartë i Lëvizjes Olimpike në të gjithë nivelet […]

Miresevini ne faqen e re te KOKSH!

Te nderuar vizitore, Mirese vini ne faqen e re te Komitetit Olimpik Kombetar Shqiptar! Per te permiresuar komunikimin me ju dhe duke ju falenderuar per kontributin tuaj ne vleresimet e dhena lidhur me faqen e vjeter te internetit te KOKSH ( vleresimi juaj me ane te pyetesorit ) kemi ndertuar kete faqe te re e […]

Anetaret e Komitetit Ekzekutiv te KOKSH 2017-2021

Komiteti Ekzekutiv i KOKSH, ne baze te nenit 18 te Statutit te KOKSH perbehet nga Presidenti, Zv. Presidenti, Mbajtesi i Thesarit dhe 8 (tete) anetare te cilet zgjidhen nga Asambleja e Pergjithshme e KOKSH. Te zgjedhurit ne Asamblene e 20-te te Pergjithshme Zgjedhore te KOKSH, mbajtur me date 30 Qershor 2017, jane si me poshte: […]