Archive for March, 2012

Konkluzione te Tryezes se Rrumbullaket – Femra dhe Sporti

Femra dhe Sporti

Komisioni Femra dhe Sporti pranë Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar organizoi në kuadrin e festës se 8 Marsit dhe të 100 vjetorit të pavarësisë , me datë 10 Mars 2012, një Tryezë të Rrumbullakët me temë : “Ndikimet fizikë dhe sociale të sportit në jetën e femrës shqiptare” Aktiviteti u realizua me pjesëmarrjen e shume figurave […]

Photos

Sporti për Zhvillim në Burrel Sporti për Zhvillim në Farkë

IOC dhe KOKSH – Diplomohen pjesëmarrsit e parë të Kursit të Avancuar mbi Menaxhimin Sportiv (ASMC)

Diplomohen kursantet qe moren pjese ne Kursin e Avancuar mbi Menaxhimin Sportiv, i njohur ndryshe si Kursi i ASMC. Pas nje viti angazhimi, shkembimi idesh dhe pervojash lidhur me menaxhimin e Organizatave Sportive Olimpike ne te gjitha aspektet e tij, me ngarkese dhe me eksperienca te vecanta ne 6 modulet e kursit gjate periudhes Shtator […]

Femra dhe Sporti – 10 Mars 2012

Komisioni Femra dhe Sporti pranë Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar ju fton të jeni pjesë e aktivitetit  të organizuar  me rastin e festës së 8- Marsit  dhe në kuadrin e 100 vjetorit të Pavarësisë, në “FEMRA DHE SPORTI”.

5th World Conference on Women and Sport calls for more women in leadership roles

Participants in the 5th IOC World Conference on Women and Sport called on sports leaders to take a more proactive role in advancing the cause of women in and through sport as the event came to a close in Los Angeles, California, on Saturday. The three-day conference, whose theme was “Together Stronger: the Future of […]