Archive for January, 2014

Sochi 2014 – Takim i titullareve te KOKSH me perfaqesues te Ambasades Ruse

10.01.2014 Presidenti dhe Sekretari i Pergjithshem i KOKSH, priten sot ne zyrat e Komitetit Olimpik Kombetar Shqiptar per nje takim pune z. Dmitry Krasakov, Sekretar i pare i Ambasades Ruse ne Shqiperi dhe znj. Suzana Karaxhozi, Kryetare e Shoqates se Bashkeatdhetareve Ruse ne Shqiperi.  Ne takim u diskutua ne lidhje me pergatitjet dhe pjesemarrjen e […]