Archive for May, 2015

Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015” – CIKLIZEM

Shqiperia do te perfaqesohet ne Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015” ne sportin e CIKLIZMIT me ciklistet Eugert Zhupa, Redi Halilaj dhe trajner Dashamir Rama .      

Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015”- Qitje

Shqiperia do te perfaqesohet ne Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015” ne sportin e QITJES me sportist Arben KUCANA  

Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015” – KARATE

Shqiperia do te perfaqesohet ne Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015” ne sportin e Karatese me sportistin Halil Marqeshi dhe trajnerin e tij Ramiz Ismajlgeci.Ne vazhdim skedat e tyre    

Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015” – NOT

Shqiperia do te perfaqesohet ne Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015” ne sportin e Notit me notaret Diana Basho dhe Franc Aleksi, me trajner Arian Fetishaj. Ne vazhdim Skedat e tyre  

Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015”- JUDO

Shqiperia do te perfaqesohet ne Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015” ne sportin  e JUDOS me sportist Igli Ramosacaj dhe trajner Erind Cara. Ne vazhdim po japim skedat per secilin nga sportistet dhe trajnerin    

Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015” – Taekwondo

Shqiperia do te perfaqesohet ne Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015” ne sportin e Taekwondos me sportisten e talentuar Ada Demneri dhe trajnerin e saj Leonidha KapriNe vazhdim skedat e secilit.