Broshura

Buletini Lojrave Meshdetare “Pescara 2009” Broshura Lojrave Olimpike “Pekin 2008“

KAS – Keshilli i Arbitrazhit Sportiv

  Keshilli i Arbitrazhit Sportiv Roli dhe funksioni i Këshillit të Arbitrazhit Sportiv në Shqipëri  

Mbledhje e Komisionit Teknik te KOKSH

Sot, ne date 17 Shkurt 2012, Komisioni Teknik i KOKSH zhvilloi mbledhjen e tij te radhes. Nder pikat per diskutim ne kete mbledhje ishte shqyrtimi i kerkeses se Federates Shqiptare te Peshengrtijes e cila ka kerkuar ndryshimin e burses Olimpike per sportiste nga sportisti Erkand Qerimaj tek sportisti Hysen Plaku. Ne mbledhje mori pjese edhe […]

Raporti 4 vjecar 2001-2004

Raporti 4 vjecar

NJOFTIM – Kurse Trajnimi per Trajnere

Thirrje Federatave Sportive anetare te KOKSH per Aplikim “Kurse Trajnimi per Trajnere” Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar ju njofton se në kuadër të zhvillimit dhe rritjes së cilësisë sportive në vend, KOKSH ka ndërtuar një platformë për ti ardhur në ndihmë federatave sportive që të rrisin kapacitetet e tyre të  burimeve njerëzore që kontribuojnë në fushën […]

Vodafone Albania, a New General Sponsor of Albanian National Olympic Committee

Tirana 7 February 2012: National Olympic Committee of Albania and Albanian Team that will represent Albania Summer Olympic Games “London 2012” as well as the Mediterranean Games “Mersin 2013” shall now have a strong support from Vodafone Albania. From the beginning of this year and for a two year period Vodafone will be the new […]