Calja, me dy medalje ne Europianin e Peshengrtjes

Peshëngritësi Briken Calja është ndarë me medalje argjendi në shtytje dhe bronzi në dygarësh në një kampionat super konkurues në Rusi!

Ju rikujtojmë që Briken Calja mbështetet me Bursë nga KOKSH dhe është shumë pranë zyrtarizimit nga Federata Botërore si pjesëmarrës në Lojerat Olimpike @tokyo2020

Suksese të mëtejshme Briken!

Print Friendly

Comments are closed.