Garat e Ekipit Olimpik Shqiptar ne “Sochi 2014”

Dy sportistet e Ekipit Olimpik Kombetar qe marrin pjese ne Lojrat Olimpike “Sochi 2014”, Erjon Tola dhe Suela Mehilli do te konkurojne ne disiplinen e Ski Alpine. Fillimi i garave te tyre eshte ne daten 18 Shkurt 2014 dhe e para ne konkurim do te jete Suela Mehilli.

posteri


garat sochi

Print Friendly

Comments are closed.