Ia dolemm se bashku

Partneritet i sukseshem i KOKSH me British Council dhe Fondacionin Vodafone Albania beri te mundur pjesemarrjen e Shqiperise per here te pare ne Lojerat Paralimpike Londer 2012.

Presidentja e KOKSH znj. Ela Tase i dorezoi ne ceremonine e celjes se ekpozites partnereve British Council Albania dhe Fondacioni Vodafone Albania Simbolet e Mirenjohjes me dedikimin:
“Per Kontributin e dhene ne mbeshtetje te pjesemarrjes se Ekipit Paralimpik Shqiptar ne Lojerat Paralimpike Londer 2012”.

Photo: Partneritet i sukseshem i KOKSH me British Council dhe Fondacionin Vodafone Albania beri te mundur pjesemarrjen e Shqiperise per here te pare ne Lojerat Paralimpike Londer 2012    Photo: Presidentja e KOKSH znj. Ela Tase i dorezoi ne ceremonine e celjes se ekpozites partnereve Simbolet e Mirenjohjes me dedikimin:<br />Per Kontributin e dhene ne mbeshtetje te pjesemarrjes se Ekipit Paralimpik Shqiptar ne Lojerat Paralimpike Londer 2012

Photo

Print Friendly

Comments are closed.