NJOFTIM – KOKSH, SEMINAR ME FEDERATAT/SHOQATAT SPORTIVE ANETARE

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njofton se do të organizojë me Federatat/Shoqatat Sportive Anëtare

SEMINAR me Temë:

      • “Programet e Solidaritetit Olimpik 2013-2016”
      • Lojrat Mesdhetare “Mersin 2013”

  E Martë, datë 26 Shkurt 2013
Te Stela Resort, Autostrada Tiranë-Durrës (Km i 7), pranë QTU

Kriteret për pjesëmarrje

Deri në 2 (dy) pjesëmarrës për çdo Federatë mund të marrin pjesë në Seminar.

Për të marrë pjesë në Seminar duhet të bëni regjistrimin përkatës. Shkarkoni më poshtë formularin e regjistrimit  dhe pasi ta keni plotesuar duhet ta ktheni atë pranë zyrave të KOKSH ose mund ta dërgoni me e-mail në adresën  secretariat@nocalbania.org.al , përpara datës 23 Shkur 2013.

Njëkohësisht duhet të plotësoni paraprakisht edhe formularin e sportistëve kandidatë për Lojrat Mesdhetare “Mersin 2013” dhe të dërgohet pranë KOKSH përpara datës 23 Shkur 2013.

Print Friendly

Comments are closed.