Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015”- MUNDJE

Shqiperia do te perfaqesohet ne Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015” ne sportin e Mundjes me sportistet Egzon Shala , Osman Hajdari dhe Islam Islamaj

Baku Shala (WR)

Baku Islamaj (WR)

Baku Hajdari (WR)

 

Print Friendly

Comments are closed.