MERSIN 2013 – Kombetarja e Futbollit ne grupin A

Dje ne Mersin te Turqise eshte hedhur shorti per sportet me skuadra Futboll, Basketboll, Hendboll dhe Volejboll te cilat do te marrin pjese ne Lojrat Mesdhetare “Mersin 2013”.

Shqiperia do te marre pjese ne Mersin 2013 vetem me nje sport ekipor ate te futbollit. Shorti e percaktoi ekipin e futbollit ne Grupin A se bashku me Turqine, Marokun dhe Bosnia-Hercegovinen. Ndersa ne Grupin B jane percaktuar Italia, Maqedonia, Libia dhe Tunizia.

Print Friendly

Comments are closed.