NJOFTIM

 

Kopjoni linkun e meposhtem dhe ne Google mund te  plotesoni formularin e aplikimit dhe i jepni submit qe formulari te arrij tek ne

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTUe9UAe_-Ra78xDBoqdxixtNNJ6O8-sMhwzFjmu6sdljtoQ/viewform?c=0&w=1

 

Print Friendly

Comments are closed.