NJOFTIM

 

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar shpall konkursin per krijimin e Logos se eventit “60 vjet KOKSH”.

  • Simboli I krijuar per kete event duhet te permbaje logon ekzistuese te KOKSH, dhe te prezantohet ne versione te ndryshme , pasi do te perdoret per prodhimin e materialeve promocionale per kete event.
  • Afati I perfundimit te prezantimit te materialeve eshte data 15 shtator.
  • Punimet fituese do te shpallen me date 30 shtator,
  • Fituesi do te marre shperblim ne vleren 30.000 leke

Personat e interesuar te kontaktojne ne adresen e secretariat@nocalbania.org.al per te marre logon aktuale te  KOKSH.

Print Friendly

Comments are closed.