ASMC 2 – Se shpejti fillojne regjistrimet per Kursin e Avancuar per Menaxhimin Sportiv

 

Advanced Sport Management Course – ASMC – Kursi i Avancuar per Menaxhimin Sportiv

Per te gjithe personat e interesuar, KOKSH njofton se se shpejti do te fillojne regjistrimet per Kursin e Avancuar per Menaxhimin Sportiv – Edicioni i dyte.

Ne ditet ne vijim do te publikohet broshura me kriteret e regjistrimit per ASMC 2.

Qendroni ne kontakt me websitin tone dhe faqet tona sociale ne Facebook dhe Twitter.

Print Friendly

Comments are closed.