Seminar mbi Edukimin Olimpik ne Shkolle, Lezhe , 6 shkurt 2017

KOKSH ka vazhduar bashkepunimin me DAR per realizimin e Seminareve mbi Edukimin Olimpik ne shkolle, me mesuesit e edukimit fizik.

Seminari i pare per kete i vit ishte bashkepunim i KOKSH me DAR Lezhe i zhvilluar me date 6 shkurt 2017, ne qytetin e Lezhes. Morem pjese 20 mesues te perzgjedhur te Qarkut Lezhe mbi bazen e disa kritereve te shperndarjes se shkollave ne te gjithe qarkut ne menyre qe et rregullohet gjitheperfshirja,  si dhe ne baze te numrit te nxenesve per shkolle. Qellimi i perzgjedhjes ne kete faze te pare  te organizimit te seminareve  ishte krijimi i nje grupi te pare te mesuesve te trajnuar per te vazhduar me tej ne fazat e tjera me zgjerimin dhe ne shkolla ne tjera.

Seminari u zhvillua nen kujdesin e Komisionit Sport per te Gjithe , prane KOKSH me kryetar Z. Ilir Gusho dhe Kordinatore e Projektit Edukimit Olimpik znj. Eda Caushi, te cilet trajtuan ne  kete seminar Tematikat e meposhtme :

  • Koncepte te Javes Olimpike
  • Organizimi i Dites Olimpike
  • Implementimi Paketes Olimpike ne shkolle.

Diskutimet ne pjesen e fundit te seminarit ishin gjithashtu te rendesishme pasi marrja e nje feedbacku me opinionet e pjesemarresve  mbi implementimin e projektit eshte pjese e strategjise se KOKSH , per permiresimin e metejshem te punes qe do te garantoj rezultate te sukseshme per te dyja palet.

DSC_0206

????????????????????????????????????

DSC_0159

DSC_0153

DSC_0154

16593853_10210845116456892_1279102174_o

DSC_0186

DSC_0178

DSC_0182

Print Friendly

Comments are closed.