Skiatori Erjon Tola, vijon pergatitjet per kualifikimin ne Lojrat Olimpike Dimerore “Sochi 2014”

Skiatori Erjon Tola pjesemarres ne dy Lojrat Olimpike Dimerore “Torino 2006” dhe “Vancuver 2010” po vijon pergatitjet per tu kualifikuar ne Lojrat Olimpike Dimerore “Sochi 2014”.  Ai ka vijuar pjesemarrjen ne garat e Federates Nderkombetare te Skive (FIS) per te grumbulluar piket e nevojeshme per kualifikimin e tij ne keto lojra. Gara e fundit qe ai ka zhvilluar ka qene ne Zvicer ne te cilen ka zene vendin e pare per te dy disiplinat Slalom dhe Slalom gjigand.

Skiatori Tola ne pergatitjet e tij per kualifikimin ne Sochi 2014 eshte duke u mbeshtetur edhe nga KOKSH me ane te burses Olimpike per sportiste.

 

Print Friendly

Comments are closed.