Sporti dhe Gjuha Angleze

 Promovim

Me pjesemarrjen e perfaqesuesve te 6 federatave sportive startojne sot kurset e organizuara ne kuader te Projektit “Sporti dhe gjuha angleze”, iniciative e KOKSH ne bashkepunim me British Council. Pjesemarresit jane trajner, sportiste dhe drejtues te federatave.

Ne pranine e perfaqesuesve te British Council dhe drejtuesve te KOKSH, Anetar te Komitetit Ekzekutiv , Drejtues te Federatave pjesemarrese, u be promovimi i projektit.

Ne fjalen e tij, Presidenti i KOKSH z. Viron Bezhani theksoi se: – “KOKSH po realizon me kete projekt inisiativen e pare ne rajon. Deri tani asnje Komitet Olimpik nuk ka investuar ne kete drejtim.Uroj qe ky trajnim te jete aq i sukseshem sa te mund te ndiqet dhe nga shume te tjere”

Promovim1 Promovim2

Print Friendly

Comments are closed.