SPORTI DHE VELRAT OLIMPIKE – KUKES

KOKSH ne datat 12 dhe 13 Prill 2012,

organizon ne qytetin e Kukesit ne partneritet me institucionet vendore aktivitetin

“SPORTI dhe VLERAT OLIMPIKE”

Me shume detaje lidhur me programin mund te klikoni ne fletepalosjen poshte. Aktiviteti do te angazhoje te gjithe shkollat e qytetit dhe jo vetem ato, por do te jete nje feste per nxenesit dhe qytetaret gjithashtu. Per secilin qe deshiron te ndjeki nga afer kete aktivitet Olimpik eshte me shume se i mirepritur.

Print Friendly

Comments are closed.