Takim me Federatat mbi mundesine e ftesave per Tokyo 2020

Image may contain: 2 people, people sitting and indoor

KOKSH organizoi nje takim me Federatat Sportive te sporteve Olimpike ne listen e Komisionit Trepalesh, per mundesine e shperndarjes se ftesave per pjesemarrje ne Lojerat Olimpike “Tokyo 2020” duke perjashtuar ketu Atletiken dhe Notin te cilat perfitojne automatikisht ftesa nese nuk kualifikojne ndonje sportist.
Ne total jane 104 ftesa per 92 shtete ndersa jane 12 sporte ne vendin tone qe mund te perfitojne ndonje ftese.
Parimi kryesor eshte gjitheperfshirja ndersa qellimi kryesor eshte mundesia per pjesemarrje e sportisteve me te mire ne Lojerat Olimpike “Tokyo 2020”.

Print Friendly

Comments are closed.