Urime Kombetares Kuq e Zi te Futbollit

Momenti i shënimit të golit

KOKSH shpreh urimet dhe emocionet pozitive per Kombetaren e Futbollit, per ate fitore te denje dhe te merituar kunder Norvegjise. Sporti eshte mjeti me i mire per te treguar vlerat. Nen frymen e fair-play dhe vlerave te treguara ne fushe nga futbollistet apo sportiste te tjere ne sporte te tjera, cdo shqiptar ndjehet krenar kur sporti Shqiptar perfaqesohet denjesisht.

Le te inkurajojme te gjithe kombetaren tone te futbollit te vijoje rrugen e nisur dhe pretenduar nje kualifikim te mundshem per Kupen e Botes Brazil 2014.

Print Friendly

Comments are closed.