Mersin 2013

Formularët e regjistrimit:

Federatat pjesemarrese ne Lojrat Mesdhetare “Mersin 2013” duhet te dergojne ne KOKSH brenda dates 15 Prill 2013, formularet e plotesuar per sportiste dhe trajnere/zyrtare.

Se bashku me formularin duhet te dergojne :

Foto dokumenti digitale (elektronike) 3,5cm x 4,5cm. Sfondi i fotografise duhet te jete me ngjyre te bardhe.
Fotokopje pashaporte me ngjyra (të skanuar)

_____________________________________

Kalendari i garave Lojrat Mesdhetare “Mersin 2013”

Perditesimi i fundit 22.11.2012 [PDF]

__________________________________________

 

PYETESORI

Ju lutem klikoni ne linkun ketu poshte  per pyetesorin lidhur me pjesemarrjen e Federatave sportive ne Lojrat Mesdhetare Mersin 2013.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDFJSGhMVExkNjd6cVJyZDNXcklNWUE6MQ

_______________________________________

Print Friendly