Pjesemarrja dhe rezultatet

REZULTATET E PJESEMARRJES SE EKIPIT OLIMPIK SHQIPTAR

NE LOJRAT OLIMPIKE “Londer 2012”

    

 

 

REZULTATET E PJESEMARRJES SE EKIPIT OLIMPIK SHQIPTAR

NE LOJRAT OLIMPIKE “Pekin 2008”

 

Print Friendly

Comments are closed.