Teste Doping perpara vajtjes ne Baku 2015

Sot ne date 8 Maj 2015, ne prag te pjesemarrjes se Shqiperise ne Lojerat Europiane “Baku 2015”, KOKSH i ka kerkuar  Komisionit Kombetar Antidoping qe funksionon brenda Ministrise se Arsimit dhe Sporteve qe te kryeje 6 teste per sportistet qe do te marrin pjese ne keto Lojera.

KOKSH i ka paraqitur lisen e Ekipit pjesemarres dhe perzgjedhja e sportisteve do te behet nga Komisioni sipas metodologjise qe perdoret. Testet do te dergohen ne Laboratorin  Seibersdorf Labor GmbH ne Austri, e licensuar nga WADA. Te gjitha shpenzimet e testeve do te mbulohen nga KOKSH.

Print Friendly

Comments are closed.