NJOFTIM – Kurse Trajnimi per Trajnere

Thirrje Federatave Sportive anetare te KOKSH

per Aplikim “Kurse Trajnimi per Trajnere”

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar ju njofton se në kuadër të zhvillimit dhe rritjes së cilësisë sportive në vend, KOKSH ka ndërtuar një platformë për ti ardhur në ndihmë federatave sportive që të rrisin kapacitetet e tyre të  burimeve njerëzore që kontribuojnë në fushën e trajnimit sportiv.

Duke e konsideruar një hallkë të rëndësishme përgatitjen e trajnerëve me njohuri bashkëkohore në fushën e trajnimit sportiv, KOKSH ju jep mundësinë ju si federatë sportive anëtare të zhvilloni kurs trajnimi dy/tre ditore me trajnerët dhe specialistët e federatës tuaj.

Për të realizuar kursin, ju lutem gjeni bashkengjitur formularin e aplikimit dhe udhëzuesin se si mund të përfitoni nga ky projekt.

…………………………………………………………………………..

Procedura per kurset e trajnereve

PROJEKT kurseve per trajnere

Raport_financiar

Raport_Teknik

 

Print Friendly

Comments are closed.