Projekti “Talent Sot – Olimpist Nesër”

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar është i angazhuar për të mbështetur të rinjtë duke krijuar premisat për sportistë cilesorë që do të përfaqësojnë Shqipërinë në arenën ndërkombëtare me rezultate të larta. ​

Qëllimi i projektit është që:

  • Të identifikojë dhe mbështesë sportistët më premtues financiarisht dhe moralisht që talentin e tyre ta zhvillojnë dhe përmirësojnë më tej. ​
  • Ky projekt është i vlefshëm vetëm për sportistë të sporteve individuale Olimpike dhe përfitues do të jenë sportistët më të mirë premtues.​

Procedura raportimit

Print Friendly

Comments are closed.