Posts Tagged ‘http://nocalbania.org/aosh/’

Akademia Olimpike Shqiptare – Percakton Sesionet Vjetore per te Rinj dhe te Rritur

Bordi i Akademisë Olimpike Shqiptare u mbodh sot datë 26.11.2013 në një takim për të përcaktuar kalendarin e aktiviteteve dhe orientuar axhendën e promovimit të Olimpizmit në vijim. E kryesuar nga Prof. Asoc. Agron Cuka, bordi i AOSH diskutoi për dy aktivitetet më të afërta të saj që janë Sesioni i Akadmisë Olimpike për të […]