Agde 1993

DATAT

16/06 – 27/06

VENDI

Franca (FRA)

ATLETËT

21

MEDALJET

đŸ„ˆ x2

PĂ«rshkrim

Agde 1993 është edicioni i 12-të i Lojërave Mesdhetare dhe pjesëmarrja e 3-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2.598 atletë nga 19 vende të ndryshme. U organizuan gjithsej 25 sporte, të shpërndara në 221 ngjarje.
PĂ«r kĂ«tĂ« edicion, tre sporte janĂ« shtuar nĂ« programin e LojĂ«rave: Archery, Karate dhe Rugby (nuk kishte asnjĂ« ngjarje zhytjeje pĂ«r kĂ«tĂ« edicion). Dy medaljet e argjendta u fituan nga atletja e qitjes Elisabeta KARABOLLI nĂ« kategoritĂ« “10m gra pistoletĂ« ajrore” dhe “25m gra pistoletĂ«”.

Më shumë informacion në lidhje me rezultatet e Lojërave: www.cijm.org

1993 Agde

Bëhuni një partner olimpik

Lajme

Më shumë rreth lojërave

S2ABC Project

Sekretari i Përgjithshëm i KOKSH z.Gerti Shima, Kordinatore e Federatave...

MË SHUMË RRETH...