Almeria 2005

DATAT

23/06 – 03/07

VENDI

Spanja (ESP)

ATLETËT

58

MEDALJET

đŸ„ˆ x2  / đŸ„‰ x4

PĂ«rshkrim

Almeria 2005 është edicioni i 15-të i Lojërave Mesdhetare dhe pjesëmarrja e 6-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 3,203 atletë nga 21 vende të ndryshme. Një total prej 27 sportesh u organizuan, të shpërndara në 258 ngjarje.
PĂ«r kĂ«tĂ« edicion, njĂ« sport i Ă«shtĂ« shtuar programit tĂ« LojĂ«rave dhe katĂ«r sporte kanĂ« rikthyer: Gjuajtja me Hark, Volejbolli i Plazhit (edicioni i parĂ«), Janji, GjimnastikĂ« Artistike, Kuaj, Kuajsh, NjĂ« medalje bronzi u fitua nĂ« 400 metra – AtletikĂ« nga Klodiana SHALA. Medaljet e tjera u fituan nĂ« kategori tĂ« ndryshme nĂ« PeshĂ«ngritje nga Gert TRASHA (62 kg), Suli ILIRIAN (82 kg), Fetie KASAJ (53 kg) dhe Romela BEGAJ (58 kg).

Më shumë informacion në lidhje me rezultatet e Lojërave: www.cijm.org

2005 Almeria

Sportistët tanë

Heronjtë tanë mesdhetarë

Bëhuni një partner olimpik

Lajme

Më shumë rreth lojërave

MË SHUMË RRETH...