Athens 1991

DATAT

11/06 – 12/07

VENDI

Greqia (GRE)

ATLETËT

146

MEDALJET

🥈 x4 / 🥉 x4

Përshkrim

Athina 1991 është edicioni i 11-të i lojërave mesdhetare dhe pjesëmarrja e 2-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2,762 atletë nga 18 vende të ndryshme. Një total prej 23 sportesh u organizuan, të shpërndara në 214 ngjarje.
Për këtë edicion, gjashtë sporte janë shtuar në programin e Lojërave: Janji, Kuaj, Skermë, Golf, Rowing, Lundrim.

Më shumë informacion në lidhje me rezultatet e Lojërave: www.cijm.org

1991 Athens

Bëhuni një partner olimpik

Lajme

Më shumë rreth lojërave

MË SHUMË RRETH...