Dakar 2026

DATAT

x

VENDI

Senegal (SEN)

ATLETËT

x

Përshkrim

Dakar 2026 do të jetë edicioni i 4-të i Lojërave Olimpike Verore të të Rinjve. Duke ndjekur kushtet shëndetësore në lidhje me Covid-19, autoritetet Senegaleze dhe IOC vendosën me marrëveshje të përbashkët që të shtyjnë Lojërat Olimpike Rinore nga Dakar 2022 në 2026. Kjo shtyrje do të lejojë Komitetet dhe Federatat të përgatisin aktivitetet e tyre dhe Senegal të vazhdojë përgatitjet në kushte më të favorshme.
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.olympic.org

dakar 2026

Bëhuni një partner olimpik

Lajme

Më shumë rreth lojërave

MË SHUMË RRETH...