Lausanne 2020

DATAT

09/01 – 22/01

VENDI

Zvicra (SUI)

ATLETËT

1

Përshkrim

Lozana 2020 është edicioni i 3-të i Lojërave Olimpike Dimërore të Rinj dhe pjesëmarrja e 1-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 1.872 atletë nga 79 vende të ndryshme. U organizuan gjithsej 8 sporte, të shpërndara në 81 ngjarje. Atë vit, alpinizmi në skitë iu shtua programit të Lojërave Olimpike Rinore.
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.olympics.org

lausanne 2020

Sportistët tanë

le të shkojmë në Olimpiadë !

Bëhuni një partner olimpik

Lajme

Më shumë rreth lojërave

MË SHUMË RRETH...