Mersin 2013

DATAT

20/06 – 30/06

VENDI

Turqia (TUR)

ATLETËT

50

MEDALJET

đŸ„‡ x3  / đŸ„ˆ x2  /đŸ„‰ x4

PĂ«rshkrim

Mersin 2013 Ă«shtĂ« edicioni i 17-tĂ« i LojĂ«rave Mesdhetare dhe pjesĂ«marrja e 8-tĂ« pĂ«r ShqipĂ«rinĂ«. Ngjarja mirĂ«priti 2,994 atletĂ« nga 21 vende tĂ« ndryshme. Gjithsej u organizuan 27 sporte. Nga ky edicion, sportet me aftĂ«si tĂ« kufizuara janĂ« integruar plotĂ«sisht nĂ« Not dhe AtletikĂ«. PĂ«r herĂ« tĂ« parĂ«, Badminton janĂ« shtuar nĂ« programin e LojĂ«rave. PĂ«r kĂ«tĂ« edicion, ngjarja e ShigjetarisĂ« u kthye por nuk kishte asnjĂ« ngjarje tĂ« Golfit dhe Kuajve. Medaljet u fituan nĂ« AtletikĂ«, PeshĂ«ngritje dhe Mundje: Luiza GEGA (1500m), Daniel GODELLI (69 kg), Romela BEGAJ (58 kg), Ervis TABAKU (85 kg), Egzon SHALA (96 kg – stil i lirĂ«)

Më shumë informacion në lidhje me rezultatet e Lojërave: www.cijm.org

2013 Mersin

Sportistët tanë

Heronjtë tanë mesdhetarë

Bëhuni një partner olimpik

Lajme

Më shumë rreth lojërave

MË SHUMË RRETH...