Nanjing 2014

DATAT

16/08 – 28/08

VENDI

Republika Popullore e Kinës (CHN)

ATLETËT

7

Përshkrim

Nanjing 2014 është edicioni i 2-të i Lojërave Olimpike Verore të të Rinjve. Ngjarja mirëpriti 3.579 atletë nga 203 vende të ndryshme. Një total prej 28 sportesh u organizuan, të shpërndara në 222 ngjarje. Atë vit, dy sporte hynë në programin e Lojërave Olimpike Rinore: Golf dhe Rugby (Rugby Sevens).
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.olympics.org

nanjing 2014

Sportistët tanë

le të shkojmë në Olimpiadë!

Bëhuni një partner olimpik

Lajme

Më shumë rreth lojërave