Paris 2024

DATAT

26/07 – 11/08

VENDI

France (FRA)

ATLETËT

x

Përshkrim

Paris 2024 do të jetë edicioni i 33-të i Lojërave Olimpike Verore dhe pjesëmarrja e 10-të për Shqipërinë. Vizioni i Paris 2024 dëshiron të jetë sa më vizionar dhe miqësor me mjedisin sa të jetë e mundur: përdorni 95% të ndërtesave ekzistuese, i bëni Lojërat të arritshme vetëm me transport publik, përdorni vetëm energji të rinovueshme … Kjo strategji ndjek trendet e Synimeve të Zhvillimit të Qëndrueshëm të KB .
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.paris2024.org
Datat e Lojërave Paraolimpike: 28/08 – 08/09

2024 Paris

Bëhuni një partner olimpik

Lajme

Më shumë rreth lojërave

MË SHUMË RRETH...